Webbdesign.

Vi gör din webbsida grundligt - som om den vore till oss själva. Processen börjar med att analysera ditt varumärke och skapa en matchande webbstrategi. Sidan görs i världens vanligaste publiceringsverktyg - WordPress. Det är flexibelt och så användarvänligt att du kan uppdatera själv. Självklart jobbar vi responsivt så att sidan automatiskt anpassar sig efter användarens telefon, surfplatta eller dator. Eftersom det även är viktigt att hittas på Google, sökmotoroptimerar vi från grunden. Förresten, läs gärna våra 6 tips för att välja webbdesigner!

Varumärkesanlys.

Tillsammans identifierar vi vilka målgrupper du vill nå. Vi skapar budskap som attraherar dem.

  • Varför blir man kund hos just er?
  • Hur kommunicerar vi nu och på vilket sätt vill vi uppfattas?
  • Behövs speciella tekniska funktioner?
  • Ska vi hjälpa till att ta fram text och bild?

Koncept & Offert.

Vi gnuggar hjärnknölarna och återkommer med en grov konceptuell idé-skiss som presenteras verbalt tillsammans med offert.

Digital skiss.

En grov digital skiss på upplägget inklusive navigation, funktioner, placering av korrekturlästa texter och tillfälliga bilder görs. Du har chans att göra ändringar innan du godkänner den digitala skissen. Vi lyssnar lyhört på vad du vill kommunicera och föreslår passande struktur samt tekniska funktioner. Det är viktigt att kommunikationen mellan oss är tydlig, så att du blir nöjd med webbsidan.

Sökmotoroptimering
& Google Analytics
.

När webbsidan är klar, går vi igenom den tillsammans för att se om något behöver en sista finjustering. Vi installerar Google Analytics så att din trafik kan mätas och analyseras. I framtiden blir det då möjligt att optimera ytterligare.

Framtida uppdateringar.

Du kommer själv kunna uppdatera hemsidan. Våra publiceringsvertyg är flexibla och enkla att jobba med. Vi lär dig grunderna. Om du hellre vill att vi sköter framtida uppdateringar, så går det också att ordna.

Våra webbverktyg.

Image

WORDPRESS

Världens vanligaste publiceringsverktyg. Användarvänligt och extremt flexibelt för såväl vanliga hemsidor för företag som för e-handel. Flerspråkigt. Perfekt för sökoptimering. Många av internets mest trafikerade webbsidor är gjorda i WordPress. Se några!

Image

WOOCOMMERCE

Det svensktillverkade tillägget för e-handel på din webbsida i WordPress. Användarvänligt och flexibelt med många funktioner. Flerspråkigt. Perfekt för sökoptimering. Bra val om du vill kombinera en traditionell hemsida med en webbshop på samma domän.

Image

YOAST SEO

Tillägget Yoast SEO installeras för att hemsidan i WordPress ska vara sökmotoroptimerad från grunden.

Image

GOOGLE ANALYTICS

Vi börjar alltid med att göra en sökordsanlys för din bransch, i ditt område med Google Analytics. Webbdesign, texter och rubriksättning anpassas därefter.

Image

GOOGLE ADWORDS

Ranking på första sidan för din branschs speciella sökord byggs upp med tid och trafik. Många påskyndar processen genom att köpa AdWords-kampanjer, i vilka man betalar per klick. Vi kan hjälpa dig att skapa en kampanj.

Image

SHOPIFY

Mycket användarvänligt publiceringsverktyg för e-handel. Bäst för dig som inte har stor budget eller grundläggande kunskap om publicering på webben.

Se exempel.

Kolla in webbsidor som vi har gjort!

Portfolio