Fotografering.

Vår fotograf, Daniel Lagerborn, tar fantastiskt kreativa bilder som förmedlar exakt den känsla som passar dig och din eventuella produkt. Eftersom vi har en egen fotostudio, har vi stor flexibilitet och möjlighet att hjälpa dig att ta fram det mesta när det kommer till visuellt material.

Varumärkesanlys.

Vi träffas och identifierar tillsammans vi vilka målgrupper du vill nå. Vårt jobb blir att skapa bildspråk med ett budskap som attraherar dem.

  • Varför blir man kund hos just er?
  • Hur kommunicerar vi nu och på vilket sätt vill vi uppfattas?
  • Vilken känsla är vi ute efter att kommunicera?
  • Hur många bilder behövs och var ska de publiceras?

Koncept & Offert.

Vi går hem och gnuggar hjärnknölarna och återkommer med en grov konceptuell idé-skiss som presenteras verbalt tillsammans med offert.

Fotografering.

Fotograf Daniel har sin fotostudio på Södermalm. Utomhusbilder tar vi i passande miljöer, som vi kommer överens om i förväg. Professionell sminkös och stylist kan bokas.

Bildbearbetning.

Antalet bilder som levereras bestämmer vi tillsammans i förväg. Efter fotograferingen väljer Daniel ut och efterbearbetar de bästa bilderna. De bearbetade bilderna levereras digitalt. Ska bilderna användas på en hemsida eller i en trycksak, kan vi hjälpa till med formgivningen samt projektledning till färdig produkt.

Se exempel.

Kolla in projekt som har inkluderat vår fotografering!

Portfolio