Om Monroe Design.

Sedan 2008 har Monroe Design utvecklats från enmansshow till ett nätverk av erfarna konsulter med olika spetskompetens. De flesta projekt fixar Angela fortfarande själv, men resurser för större uppdrag finns.

ANGELA MONROE

Angela Monroe

Grafisk design & Webbdesign

Med en intressant kombination av hög teknisk kompetens och ett passionerat kreatörshjärta, är Angela en formgivare som ger allt för varje projekt. En BA i grafisk design som valedictorian och 9 år i Kalifornien är kanske anledningen till att Angela tänker “utanför boxen” och att hennes projekt är lika unika som professionellt utförda.

“Jag gör bara jobb jag kan vara stolt över.”

DANIEL LAGERBORN

Daniel Lagerborn

Fotografi & kreativa snilleblixtar

Hemligheten bakom Daniels superba bilder är hans fingertoppskänsla för hur en bild ska kommunicera exakt rätt budskap, i kombination med hans genuint snälla och sociala personlighet. Som modell blir man automatiskt avslappnad och detta syns såklart i slutresultatet.

“En riktigt bra bild behöver ingen förklaring.”

MIKAEL OLSSON

Mikael Olsson

Webbutveckling

Med sina 18 års erfarenhet inom system- och webbutveckling, har vi ännu inte stött på något IT-problem som Micke inte fixar. Hans firma, Emmio, skapar skräddarsydda lösningar åt såväl myndigheter som stora företag. Att han dessutom är van projektledare, gör honom till en kommunikativ team player.

“Att i förväg vara helt överens om behov och lösning leder till lyckat resultat inom utlovad tid.”

LOKAL MONTÖR

Lokal montör

Installation av dekor

Vi gör såväl stora som små installationer av vägg- och skyltfönsterdekor. Fordonsfoliering fixar en av landets bästa montörer åt oss. Om du behöver hjälp utanför Stockholm bokar vi gärna en lokal montör åt dig.


Mycket själ i varje jobb

Monroe Design är en av de mest spännande byråerna som har kommit upp på marknaden de senaste åren. Angela har en naturlig förmåga att skapa vacker och eggande design som sömlöst flyter ihop med vad hennes kunder representerar. Sällan hittar man en designer som lägger så mycket själ i varje jobb. Hennes arbeten efterliknar närmast konstverk i sitt djup och utstrålning.

Michael Wedin

Plötsligt ringde Ritz från Paris

När nya hemsidan gick live ringde plötsligt Ritz från Paris och beställde vår gelato. Detta hade garanterat inte hänt med vår gamla sajt.

Nicole Pepper

Rekommenderas starkt för logotyp och webbdesign

Vi haft en bra dialog och vi uppskattar framförallt Angelas inställning – att hon jobbar med finjusteringar tills dess att vi som kunder blir helt nöjda. Hon rekommenderas starkt för logotyp och webbdesign.

Daniel Ljung

Bästa bemötandet

Snabbt och med bästa bemötande fick jag den snyggaste logotypen jag någonsin sett! Självklart fick Monroe Design även göra hemsidan.

Anna Jönsson

Över all förväntan

Monroe Design hjälpte mig med ett sovrum för TV4:s Äntligen Hemma. Det blev så snyggt! Över all förväntan, proffsigt och kreativt. Alla blev toppnöjda.

Lulu Carter

Kreativt geni!

Jag anlitade Angela i förhoppning att om att få en snygg och SEO-anpassad hemsida. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera Angela. Hon är ett kreativt geni!

Mathias Winge

Förstklassig produkt

Angela Monroe är ärlig och kommunicerar tydligt. Hon är mycket professionell och har en spännande kombination mellan artistiska och tekniska kunskaper. Som lyhörd problemlösare strävar hon alltid efter mer kunskap, större förståelse och nya utmaningar. Därför levereras alltid en förstklassig produkt.

Anonym enkät bland kunder och medarbetare

Användarvänlig & snygg

Vi valde Monroe Design för fokuset på användarvänlighet, samtidigt som hemsidan är snygg och gjord på ett sätt som sökmotorer som Google gillar.

Patrik Wincent

Unik formgivare

För att formge en unik bok vände förlaget sig till en unik formgivare. Samarbetet mynnade ut i mer än bara proffsig layout av boken, även förlagets logga fick Monroe Design förtroende att göra. Resultatet av båda arbetena blev vi riktigt nöjda med!

Paula Modig

Inspirerat många medlemmar

Våra värdeord har aldrig nått ut och inspirerat så många medlemmar som när Monroe Design gjorde snygga väggdekorer av dem!

Anders Svensson