Trycksaker.

Behöver du hjälp med grafisk formgivning av bok, katalog, broschyr, meny, inbjudan, reklamblad, affisch, visitkort, skivomslag, canvastavla eller något annat som har med layout av bild och typografi att göra? Vi har 16 års erfarenhet av trycksaksproduktion hela vägen från skiss till tryckeri och färdig produkt.

Varumärkesanalys.

Tillsammans identifierar vi vilka målgrupper du vill nå. Vi skapar en trycksak med ett budskap som attraherar målgruppen och som kommunicerar rätt känsla till ett pris som passar dig.

  • Varför blir man kund hos just?
  • Hur kommunicerar vi nu och på vilket sätt vill vi uppfattas?
  • Hur stor budget har vi för trycket?

Koncept & offert.

Vi går hem och gnuggar hjärnknölarna och återkommer med en grov konceptuell idé-skiss som presenteras verbalt tillsammans med offert.

Digital skiss.

En digital skiss på trycksaken görs. Du har chans att göra ändringar innan du ger ditt godkännande. När du tycker att den känns bra, verkställer vi den. Originalet går vi sedan igenom det tillsammans för att se om något behöver en sista finjustering. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Produktion.

Vi levererar ett tryckfärdigt digitalt original. Vi samarbetar med flera tryckerier, vilka är specialiserade på olika sorters trycksaker. Om du vill, hjälper vi dig med projektledning ända fram till färdig produkt.

Se exempel.

Kolla in trycksaker som vi har gjort!

Portfolio