Skyltfönster & väggdekor.

Med över 12 års erfarenhet av design, egen produktion och montage av självhäftande och utskuren vinylfilm, kan vi garantera dig förstklassigt skyltfönster, väggdekor eller fordonsfoliering. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi har lokala montörer.

Varumärkesanlys.

Tillsammans identifierar vi vilka målgrupper du vill nå. Vårt jobb blir sedan att skapa ett budskap som attraherar dem.

  • Hur kommunicerar vi nu och på vilket sätt vill vi uppfattas?
  • Har du önskemål på design eller får vi chansen att skapa nytt från grunden?

Uppmätning.

Vi mäter upp och fotograferar av platsen. Om ni befinner er långt bort från Stockholm city och vår kontakt sker per telefon, kan ni lätt mäta och fota själva. Fotografera så rakt framifrån som möjligt och mät upp höjd och bredd på skyltfönstret eller väggen. Noggranna mått underlättar för att få slutresultatet precis som man tänkt sig.

Koncept & Offert.

Vi gnuggar hjärnknölarna och återkommer med en grov konceptuell idé-skiss som presenteras verbalt tillsammans med offert.

Fotomontage.

En digital skiss görs som ett fotomontage. Vi använder foton från platsen där verket ska sitta och du får en realistisk idé om hur den monterade dekoren eller fototapeten kommer att se ut. Du har chans att göra ändringar innan du ger ditt godkännande.

Produktion.

När du tycker att den digitala skissen känns bra, skapar vi ett tryckfärdigt original och börjar producera slutprodukten.

Montage.

Vi monterar gärna din dekor eller tapet. En glasdekor monterar vi oftast från insidan, eftersom den då klarar sig längre från fysisk åverkan vid fönstertvätt. Vinylen är av samma vattentåliga sort som den på ”strajpade” bilar. En väggdekor fungerar som ett stort klistermärke och fäster allra bäst på släta ytor, som inte släpper in luft mellan vinyl och underlag. Vill du hellre sätta upp den själv, går detta givetvis också bra. Vi har lättapplicerade vinyler.

Se exempel.

Kolla in vägg- och skylfönsterdekor som vi har gjort!

Portfolio

Väggdekor shop.