Förpackningsdesign.

Har du en produkt som behöver förpackas snyggt? Vi har gedigen erfarenhet av att skapa kreativa förpackningar med hänsyn till trycktekniska möjligheter. Oavsett om det är en liten vitaminburk som ska formges eller om det är en stor bil som ska “strajpas” med heltäckande fordonsdekor så fixar vi det.

Varumärkesanlys.

Tillsammans identifierar vi vilka målgrupper du vill nå. Vi hjälper dig att ta fram en förpackning som visuellt kommunicerar rätt känsla för målgruppen till ett pris som passar dig.

  • Varför blir man kund hos just er?
  • Hur kommunicerar vi nu och på vilket sätt vill vi uppfattas?
  • Hur är budgeten för förpackning och tryck?

Koncept & offert.

Vi går hem och gnuggar hjärnknölarna och återkommer med en grov konceptuell idé-skiss som presenteras verbalt tillsammans med offert.

Mockup.

Digital skiss och mockup görs. Du har chans att göra ändringar innan du ger ditt godkännande. När du tycker att designen känns bra, verkställer vi den. Originalet går vi sedan igenom det tillsammans för att se om något behöver en sista finjustering. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Produktion.

Vi levererar ett tryckfärdigt digitalt original. Vi samarbetar med flera tryckerier, vilka är specialiserade på olika sorters trycksaker. Om du vill, hjälper vi dig med projektledning ända fram till färdig produkt.

Se exempel.

Kolla in förpackingar och andra trycksaker som vi har gjort!

PORTFOLIO