Mycket själ i varje jobb

I by Monroe

Monroe Design är en av de mest spännande byråerna som har kommit upp på marknaden de senaste åren. Angela har en naturlig förmåga att skapa vacker och eggande design som sömlöst flyter ihop med vad …

Plötsligt ringde Ritz från Paris

I by Monroe

När nya hemsidan gick live ringde plötsligt Ritz från Paris och beställde vår gelato. Detta hade garanterat inte hänt med vår gamla sajt.

Rekommenderas starkt för logotyp och webbdesign

I by Monroe

Vi haft en bra dialog och vi uppskattar framförallt Angelas inställning – att hon jobbar med finjusteringar tills dess att vi som kunder blir helt nöjda. Hon rekommenderas starkt för logotyp och webbdesign.

Bästa bemötandet

I by Monroe

Snabbt och med bästa bemötande fick jag den snyggaste logotypen jag någonsin sett! Självklart fick Monroe Design även göra hemsidan.

Över all förväntan

I by Monroe

Monroe Design hjälpte mig med ett sovrum för TV4:s Äntligen Hemma. Det blev så snyggt! Över all förväntan, proffsigt och kreativt. Alla blev toppnöjda.

Kreativt geni!

I by Monroe

Jag anlitade Angela i förhoppning att om att få en snygg och SEO-anpassad hemsida. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera Angela. Hon är ett kreativt geni!

Förstklassig produkt

I by Monroe

Angela Monroe är ärlig och kommunicerar tydligt. Hon är mycket professionell och har en spännande kombination mellan artistiska och tekniska kunskaper. Som lyhörd problemlösare strävar hon alltid efter mer kunskap, större förståelse och nya utmaningar. …

Användarvänlig & snygg

I by Monroe

Vi valde Monroe Design för fokuset på användarvänlighet, samtidigt som hemsidan är snygg och gjord på ett sätt som sökmotorer som Google gillar.

Unik formgivare

I by Monroe

För att formge en unik bok vände förlaget sig till en unik formgivare. Samarbetet mynnade ut i mer än bara proffsig layout av boken, även förlagets logga fick Monroe Design förtroende att göra. Resultatet av båda arbetena blev …

Inspirerat många medlemmar

I by Monroe

Våra värdeord har aldrig nått ut och inspirerat så många medlemmar som när Monroe Design gjorde snygga väggdekorer av dem!