Design av skylfönsterdekaler på skönhetssalong i Stockholm

Design av skyltfönsterdekaler är något vi gör mycket. Det senaste projektet var att formge, producera och montera dekor på glaset till Stockholms nya hot spot för kosmetisk tatuering, fransförlängning, naglar, spraytan och ekologisk hudvård, Perfect Beauty på Förmansvägen 38. Tydligen har salongen redan hunnit bli en snackis bland flera kända ansikten från TV. Det är inte så konstigt för personal som osar mer positiv energi finns inte!

1170x660_perfect_beauty_skylfonsterdekor

Vi ville utnyttja de stora fönstren maximalt som exponeringsyta och gjorde en stilren, fräsch och välkomnande design. Den intresserade kan snabbt få en uppfattning om vilka behandlingar som erbjuds genom att läsa den mindre texten i botten av fönstren. På vårt initiativ målades också en stor fondvägg i mingrönt på insidan. Profilfärgen kommer att lysa upp tillvaron i det svenska vintermörkret för förbipasserande pendlare från tvärbanan. Kostnadseffektiv exponering som definitivt kommer att stärka varumärket alltså!

770_perfect_beauty_skyltfonsterdekor_hand

Tvåfärgade dekaler i utskuren vinyl på G.

770_eco_skin_lipgloss_perfect_beauty

Perfect Beauty tillverkar ekologiska hudvårdsprodukter lokalt i Sverige, under märket Eco Skin. Jag har provat deras härliga läppglans. Gillar dem mycket just för att de inte fnasar upp läpparna som andra märken ibland gör. Det känns mjukt och naturligt. Pussvänligt!

Dela