Webbyrå i Stockholm hemsida terapi Winge Coaching av Monrope Design

Design av responsiv wordpress hemsida åt samtalsterapeut i Stockholm

Ännu en hemsida i responsiv wordpress (som anpassar sig efter om det är en mobiltelefon, surfplatta eller dator besökaren använder) gjord av Monroe Design har gått lajv. Företaget som behövde fräscha upp sitt digitala fönster ut mot blivande patienter heter Winge Coaching och de erbjuder samtalsterapi och coaching i Stockholm. Man får ju som bekant bara en chans att göra ett första intryck, eller hur?

Winges önskemål var att skapa en varmt välkomnande webbsida, där bilderna på ett hoppfullt och förtroendeingivande sätt förmedlade harmoni och balans. Vi föreslog ett bildspråk av vackra naturbilder med speciellt fokus på havet, eftersom många människor känner sig harmoniska i den miljön. För att göra Winges olika listor och citat lite extra visuellt tilltalande, formgav Monroe Design subtilt animerade texter ovanpå vackra bilder som förstärker kommunikationen.

Då flera av webbsidans välskrivna texter innehåller mycket information, valde vi att göra den mer inbjudande med hjälp av expanderbara rubriker vilka gömmer mer text om man klickar på dem. På så sätt känns inte sidan överväldigande vid en första anblick samtidigt som den intresserade finner all matnyttig information som eftersöks.

I vanlig ordning, tänkte vi dessutom på att sajten skulle vara sökmotorvänligt upplagd. Om Google inte ser en, är det ju annars svårt att synas!

TILL WINGE COACHING

Dela