Bästa presenten: höj- och sänkbart skrivbord från Ergo Desk

Jag firar min födelsedag med att inviga bästa presenten någonsin. Jag har helt klart en väldigt bra chef(!) som gett mig det här höj- och sänkbara skrivbordet komplett med ergonomisk bubbelmatta från Kangaroo Ergo Desk. ÄLSKAR DET! Äntligen ska dessa trötta grafiker-höftböjare och ländrygg bli bra. Det spelar ingen roll hur mycket jag tränar – att sitta ner och jobba så långa pass som jag gör, fungerar inte i längden. Men nu finns det hopp!
 
I celebrate my birthday by inaugurating the best gift ever. I clearly have a very good manager(!) who provided me with this height-adjustable desk complete with ergonomic bubble mat from Ergo Desktop. LOVE IT! Finally, my weary hip flexors and lower back are going to be pain free. It does not matter how much I exercise – to spend long hours sitting down doing graphic design, does not work in the long run. But now there’s hope for me!

Dela